Creatief met houtwerk in Amsterdam 

Vraag offerte aan

Wij staan geheel tot uw beschikking om u de mooiste meubelstukken te leveren die helemaal bij uw interieur passen. Met een oog voor detail, hoogwaardig materiaal en met een stel creatieve handen, zetten wij ieder ontwerp op papier om tot werkelijkheid: van gedetailleerd houtwerk tot kunststof kasten en designkeukens. Wilt u ook een uniek meubelstuk in uw woonkamer laten pronken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Houtwerk op maat

Al sinds 2004 werkt Jef Nassenstein als zelfstandige aan zowel kleine, unieke projecten als aan grotere totaalopdrachten. Deze jarenlange ervaring heeft Jef geholpen om ieder project met een creatief oog te bekijken en datgene te maken dat u wenst.

Veel klanten van Wetstone Meubelen, hebben al een idee over wat ze willen. Samen met u bespreken we uw wens, de functie van het meubelstuk en uw budget. Aan de hand hiervan geven we advies over de mogelijkheden en schetsen we een ontwerp.  Daarna maken wij een 3D-tekening zodat u een duidelijke indruk krijgt over hoe het meubelstuk er in uw interieur uitziet. 

Ook bespreken we de materialen die we voor uw meubel(s) willen gebruiken, zoals massief hout of plaatmateriaal,  eventueel gecombineerd met metalen of kunststof  elementen of accenten. 

Hierna maken we een een vrijblijvende offerte  en als u hiermee akkoord bent, gaan we voor u aan de slag. Uiteraard houden u op de hoogte van de voortgang. Benieuwd naar ons werk? Neem dan een kijkje op onze portfolio pagina.

Bekijk onze portfolio

Meubels speciaal voor u gemaakt

Als u op zoek bent naar een meubel dat precies aan uw wensen voldoet, kan het goed zijn dat u datgene niet kunt vinden wat u voor ogen hebt. Denk dan eens aan een meubelstuk voor u op maat gemaakt. Dat eruit ziet zoals u wilt en dat perfect past in uw interieur.

Bij Wetstone Meubelen zijn we hierin gespecialiseerd. In onze werkplaats maken we dagelijks unieke meubels in opdracht van onze klanten. Onze meubels zijn beslist geen 'dertien in een dozijn' meubels. Het zijn meubels die u nergens anders ziet en die uw interieur speciaal maken.

Ziet u een mooi meubelstuk dat u eigenlijk wel graag wilt hebben, maar liever in een andere stijl? Of hebt u een vreemd hoekje in het huis dat ideaal als opbergruimte kan dienen, maar vindt u geen kast met de juiste afmetingen? Neem contact met ons op zodat wij met u kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op